Oceń firmę (0 z 0 głosów)


Ludzie coraz bardziej świadomie podejmują decyzje mające bezpośredni wpływ na ich zdrowie. Częściej bowiem zdają sobie sprawę z tego, jakie produkty żywnościowe trzeba kupować oraz na jakie elementy zwracać uwagę przy ich wyborze, aby czuć się dobrze. Do takich wyrobów należy kombucza.

Stanowi ona mieszankę organicznych herbat poddaną podwójnemu procesowi fermentacji. Regularne picie kombuczy bogatej w żywe kultury bakterii wpływa na poprawę trawienia i przyspieszenie metabolizmu.

Jedną z firm, która uruchomiła proces wytwórczy dobroczynnego płynu jest Koala Kombucha ze Szczecina. Przedsiębiorca inspirację czerpał z doświadczeń wyniesionych z Australii. Napoje polskiego przedsiębiorcy dorównują tym produkowanym na odległym lądzie, zaskakując świeżością smaku oraz natychmiastowym orzeźwieniem.


 

Inne Wizytówki: